ΕΡΜΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ BEACH VOLLEY

Ο  ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΕΡΜΗΣ» ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΜΗΜΑ BEACHVOLLEYΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΜΑ.  ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΣ.Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΤΟΣ (2014) ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 70 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΘΛΗΤΕΣ .

 

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΠΩΣ ΠΕΡΥΣΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ EINAI Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΕΡΚΥΡΑ - ΛΕΥΚΑΔΑ - ΠΡΕΒΕΖΑ – ΑΡΤΑ - ΑΓΡΙΝΙΟ - ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ - ΙΩΑΝΙΝΝΑ  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ  ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ 2013-14 (ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΑ ΣΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΣ) ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΑΝ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ BEACHVOLLEY.

  • ΣΑΚΚΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ – ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΙΑΣΟΝΑΣ : ΜΕΛΗΤΗΣΕΘΝΙΚΗΣΟΜΑΔΑΣBALKANCHAMPIONSHIPU-20 THESSALONIKIGREECE (ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014)
  • ΣΑΚΚΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ – ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΙΑΣΟΝΑΣ : ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ BALKANCHAMPIONSHIPΑΝΔΡΩΝ ANKARA, TURKEY (ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014)

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΜΕ  ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ 4 ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΣΕ 3 ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ (ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ-ΑΛΩΝΑΚΙ-ΜΟΝΟΛΙΘΙ) ΠΟΥ ΠΡΟΠΟΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ , ΣΤΑ  ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOKΠΟΥ ΑΠΑΡΙΘΜΕΙ 2300 ΜΕΛΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΣ  ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΑΙΖΟΝ.

 

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΑΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.